UGEAVISEN.COM

Trampoliner, indkøbstrolley og fritidsprodukter - Easy-Pix.eu

ForsideGRÆNSEHANDELHOROSKOPERARTIKLERFORLYSTELSERSUND & RASKMAD MED MERE

Årets event - Tahiti in Fashion
Sol, sommer og varme i oktober måned på Arbejdermuseet

Det emmer af sol og varme, lys og luft, farvestrålende kultur perler og vanille duft. En mangfoldighedernes sanseverden fra det Polynesiske Paradis når det folder sig ud i hjertet af København. Eventet vil finde sted i weekenden d. 13. og 14. oktober i den store festsal på Arbejder Museet tæt ved Nørreport station.
Tahiti in Fashion er årets event, der byder den besøgende velkommen til en drømmeverden af eventyr. Direkte fra det paradisiske Polynesien til hjertet af Købehavn. En hel sal bliver ved hjælp af ”øer” forvandlet til et univers af indtryk på alle sanseniveauer; med oplevelser for enhver smag og for alle aldre.

Fransk Polynesien
Oplevelsens tema er Fransk Polynesien i et bredt spekter. Fra perler i smukke smykker, kroppens velvære med noni juice og eksotiske olier, til rejser både over og under vand, hvor helhedsindtrykket forenes under vanilleduftens og trommerytmernes forførende virkning.

Weekendens program er med danske aktører i samarbejde med nogle af de kendteste og vigtigste navne fra Tahiti. Vi bliver bl.a. præsenteret for følgende emner i det polynesiske univers.
 

Tahiti Kultur Perler
Oplev med hjælp fra GIE Perles de Tahiti, Tahizea, og Robert Wan både fortælling om perlekultur, fremvisning af to ulige smykkekollektioner med Tahiti Kultur Perler og hvorledes perler også bruges i kosmetik.

Rejser
find din drømmerejse med udsøgt vejledning fra både GIE Tahiti Tourisme og specialiserede rejsebureauer og mød den fantastiske verden under vand, når den erfarne Stillehavs dykker Kim Jacobsen fortæller om sine eventyr. En usædvanlig film i 3D om Fransk Polynesien vil ligeledes blive vist.

Kultur og Køkken
Mød den berømte franske maler Paul Gauguin’s danske oldebarn, som sammen med sin polynesiske mand fortæller om livet i Fransk Polynesien. Til Goumander’ne vil Karsten Kromann fortælle om det fantastiske krydderi, vanillen, til hvilken han har dedikeret en hel bog. Og gå heller ikke glip af dansen og trommerytmerne samt tatovøren fra Tahiti, som mestrer de smukke polynesiske tatoveringer, når han viser sine kundskaber.

En event du bestemt ikke bør gå glip af!

Tid & sted

Weekenden d. 13. og 14. oktober 2007
Arbejder Museet
Rømersgade 22
1362 København K

lørdag kl. 12-18 og søndag kl. 10-18.
Arbejder Museet ligger kun 5 minutter til fods fra Nørreport station.


Læs mere: www.tahiti-in-fashion.dk

hspace=0
Leveret af SetWeb

Ugeavisen • Skovvej 10 • 6520 Toftlund
Tlf. +45 74 83 22 42 • Fax +45 70 14 17 21 E-mail: