UGEAVISEN.COM

Trampoliner, indkøbstrolley og fritidsprodukter - Easy-Pix.eu

ForsideGRÆNSEHANDELHOROSKOPERARTIKLERFORLYSTELSERSUND & RASKMAD MED MERE

BogForum gjorde det igen
19-11-06

Timer og atter timers rigtig god litterær underholdning var i denne weekend sikret i Forum København, hvor dørene til BogForum i tre dage stod på vid gab. Med over 800 programpunkter var de 25.937 besøgende ganske enkelt nødsaget til at vælge til og fra.
Folk ankom i en lind strøm til Forum København fredag, lørdag og søndag i den forgangne weekend. Endnu en gang tiltrak BogForum tusindvis af boginteresserede – både store og små - der i den grad fik, hvad de kom for. Timers kommende læseunderholdning til gode priser, spændende oplæsninger af både danske og udenlandske forfattere og interviews med tidens helt hotte navne.

Såvel de mange stande som arrangementerne på scenerne tiltrak de mange besøgende. For andet år i træk var antallet af siddepladser ved Scenen udvidet fra 250 til 400 for ikke at skuffe for mange af de interesserede. Og selvom flere måtte gå forgæves, da salen på rekordfart blev fyldt til bristepunktet ved Jan Guillou, Herbert Pundik, Prinsesse Märtha Louise, uddelingen af BG Bank Litteraturpris og Carsten Jensen, så fik de fleste opfyldt deres ønsker og oplevet de interviews og oplæsninger, som de blandt andet var kommet til BogForum efter.

Priserne gik til:

BG Banks Litteraturpris gik til Ida Jessen for ”Det første jeg tænker på”.

BG Banks Debutantpris gik til Knud Romer for ”Den som blinker er bange for døden”.

BMF’s børnebogspris er gået til Alberte Winding.

Der er i år to modtagere til H.O. Lange-Prisen. Professor, dr. phil. Jens Engberg for ”Magten og kulturen” samt Det Danske Sprog og Litteraturselskab for ”Ordbog over det danske Sprog 1-28”, i en netudgave.

Lærebogsprisen er uddelt til Hans Christian Hansen, Kristine Jess og Jeppe Skott med den projekterede lærebog ”Grundlag for matematikundervisning”, der er henvendt til læreruddannelsen.

Førsteprisen i litteraturkonkurrencen ”Nye Stemmer” gik til Shadi Angelina Bazeghi.

hspace=0
Leveret af SetWeb

Ugeavisen • Skovvej 10 • 6520 Toftlund
Tlf. +45 74 83 22 42 • Fax +45 70 14 17 21 E-mail: