UGEAVISEN.COM

Trampoliner, indkøbstrolley og fritidsprodukter - Easy-Pix.eu

ForsideGRÆNSEHANDELHOROSKOPERARTIKLERFORLYSTELSERSUND & RASKMAD MED MERE

14-08-15


Pas på, når du handler
med Mercedes i Flensborg


Sørg for at alle dine aftaler fastholdes skriftligt når du handler med Klaus & Co, Mercedes i Flensborg.


Jeg er den lykkelige ejer af en Mercedes. En dejlig vogn, der lige som alle andre biler, skal passes og plejes. Og forleden oprandt dagen, hvor der skule foretages et A1 eftersyn.

Nu er jeg jo ikke jyde for ingenting, og jeg tænkte at det kunne være en god ide at sætte mig ind i, hvad et A1 eftersyn dækker over og specielt hvad prisen på et sådan eftersyn er.

Det viste sig at være et normalt eftersyn med olie- og filterskift.

Mercedes i Flensborg, Klaus og Co tilbød, efter lidt prutten om prisen, at udføre det for 300 €, og Sand Jensen i Flensborg skulle have 360 €.

Jeg bookede derfor en tid hos Mercedes og afleverede bilen til den aftalte tid.

Jeg snakkede med en venlig ung mand, Hr. Nissen og under samtalen fremgik det at normalprisen på er eftersyn var knap 500 €.

Jeg syntes derfor, der var en god ide at jeg indføjede det aftalte ”Max. Pris 300,- €” på den ordrebekræftelse jeg skulle underskrive. Hr. Nissen forsikrede mig om, at ”det fik vi hen”.

Jeg blev derfor noget forbavset, da Mercedes i Flensborg ringede og forklarede mig, at hvis jeg ikke havde et skriftligt tilbud fra dem, kunne de ikke vedstå den aftalte pris.

De spurgte også, hvem, der havde afgivet det oprindelige tilbud, men navnet på denne person, havde jeg naturligvis ikke noteret mig.

Det endte med at Klaus & Co ikke udførte noget A1 eftersyn på min bil - nok mest fordi jeg blev stædig – men jeg blev også skuffet.

Det drejer sig jo ikke om de sidste 100 € - det er hele princippet.

Som kunde skal du underskrive at arbejdet skal udføres. Jeg er overbevidst om, at hvis jeg ikke havde tilføjet den aftalte pris til ordrebekræftelsen – så var arbejdet blevet udført og så havde man igen spurgt om jeg havde noget skriftligt – når jeg havde brokket mig over regningens størrelse.

Gamle dyder som en mand er en mand og et ord er et ord gælder ikke hos Klaus & Co. Jeg kan kun advare andre Mercedes kunder – sørg for at få det hele skriftligt – og hvis du ringer efter en pris – så sørg for at de sender tilbuddet på en mail til dig – inden du spilder tid på at aflevere din bil.

Et ord er ikke et ord hos Klaus & Co.

hspace=0
Leveret af SetWeb

Ugeavisen • Skovvej 10 • 6520 Toftlund
Tlf. +45 74 83 22 42 • Fax +45 70 14 17 21 E-mail: