UGEAVISEN.COM

Trampoliner, indkøbstrolley og fritidsprodukter - Easy-Pix.eu

ForsideGRÆNSEHANDELHOROSKOPERARTIKLERFORLYSTELSERSUND & RASKMAD MED MERE
Byens centrum: Metropolzonen
"Københavns Metropolzone er det sted i Danmark, hvor flest mennesker, fra flest steder i verden passerer hinanden. Det skal være et åbent, levende og tolerant sted - et sted der viser byens rummelighed og internationale udsyn. Og det skal være et sted med

Derfor har Ritt Bjerregaard og Klaus Bondam taget initiativ til Metropolzone-projektet, der en helhedsplan for, hvordan området mellem Rådhuspladsen, Hovedbanegården, Jarmers Plads og Havnefronten skal udvikle sig i årene fremover.

Metropolzonen er midtpunkt for en lang række af de centrale institutioner i København. En del af disse institutioner, eksempelvis Tivoli, har barslet med nye projekter. Der er behov for en samlet plan, der sikrer, at København får et velfungerende centrum.

"Det er vigtigt for mig at få skabt en metropol, der skaber muligheder for masser af byliv - et område der binder kultur- og erhvervsliv sammen på en helt ny og visionær måde. Metropolzonen skal være et tilbud til alle byens borgere og dens besøgende fra nær og fjern. Her skal summe af liv, og det skal være her, hvor hovedstadens puls virkelig banker - dag og nat", udtaler Klaus Bondam.

Formålet med Metropolzone-projektet er at skabe et sammenhængende og velfungerende byrum, hvor der etableres nye forbindelser til og fra havnen og på den måde også skabes liv på Kalvebod Brygge og Christians Brygge.

hspace=0
Leveret af SetWeb

Ugeavisen • Skovvej 10 • 6520 Toftlund
Tlf. +45 74 83 22 42 • Fax +45 70 14 17 21 E-mail: